Pätevyysrekisteri

Voimassa olevista pätevyyksistä ylläpidetään FISEn toimesta julkista henkilötietolain mukaista rekisteriä, joka on selattavissa FISEn verkkosivustolla.

Pätevyysrekisteriin kootaan tiedot voimassaolevien pätevyyksien haltijoista (henkilön nimi, pätevyys, sen voimassaoloaika, yhteystiedot ja henkilön työnantaja). Pätevyyshakemuksessa hakija antaa suostumuksen henkilötietojensa tallentamiseen ja esittämiseen pätevyysrekisterissä. Pätevyyden voimassaolon voi tarkistaa rekisteristä henkilön pätevyyskortista. Erillistä paperitodistusta ei lähetetä.

Rekisteristä ylläpidetään rekisteriselostetta.

Energiatodistuksen laatijoiden pätevyydet rekisteröidään poikkeuksellisesti vain Aran rekisteriin, joka löytyy osoitteesta www.energiatodistusrekisteri.fi.

Voit etsiä pätevyyksiä vasemmalla olevalla hakuluettelolla tai alla olevalla hakupalvelulla antamalla hakuehdot siinä oleviin tekstikenttiin. Voit hakea pätevyyksiä nimen, paikkakunnan, yrityksen, pätevyyden sekä pätevyyden voimassa oloajan mukaan. Päättyy-haku palauttaa pätevyydet, jotka päättyvät ko. päivänä tai sitä ennen. Myös sivukarttaa voi käyttää pätevyyksien etsimiseen. Voit etsiä esimerkiksi kotipaikkakunnallasi toimivia päteviä suunnittelijoita, työnjohtajia ja valvojia. Paikkakuntia voit hakea kerralla useampia erottamalla ne välilyönnillä toisistaan. Katso hakuesimerkkejä tästä.

Nimi:
Yritys:
Pätevyys:
Paikkakunta:
Voimassa:
Päättyy :

Powered by Evianet Solutions Oy